Caroline af Ugglas

Var på konsert igår. Men inte vilken konsert som helst. Det var "Kör för alla" som visade upp sina sångröster och dansmoves i en alldeles särskild glättig ton. Med en flaxande af Ugglas som dirigent.  Totalt 600 på scen, däribland min mor :)!
Sjukt glad blev man, vissa levde ju ut sin sång och dans som om de aldrig hade rört på höfterna förut och bara ville knuffa till alla o falla som dominobrickor. Det låter negativt men det var väldigt positivt eftersom man blev glad att se att de tyckte om att stå där och leverera sångtexterna.  Bland annat Snälla Snälla Snälla Snälla.. :D
Mellan varje sångnummer läste af Ugglas upp fakta om stadsmissionen och vad de gör för arbete. Och tillsammans hade de fått in sexhundratusen kronor av publiken som lyssnade,  oavkortat till stadsmissionen. Kul att de gör nåt för välgörenhet!! Helt suveränt!
Roligaste var nog ändå innan konserten där alla nervösa körare (trots att de var 600 pers och antagligen inte skulle märkas om en sjöng fel), vinkade frenetiskt till alla sina familjemedlemmar.
Alla har fortfarande barnet inom sig. :D
O Caroline af Ugglas var inte sämre med sina rosa kläder med rött bälte och svartvita högklackade skor, o sen sina stampande fötter och slående armar....

/Barnslighet är det bästa som finns.

Kommentarer
Postat av: A

är verkligen inget fan av ugglas :P



tack för gårdagen, flera sådana!

revansch i kubb någon dag ;)

2009-05-17 @ 15:36:52
Postat av: abby

uppdatera mera.

2009-05-25 @ 12:23:02
Postat av: Jonathan

Jag vet vem du àr

2009-05-28 @ 22:24:22
URL: http://than.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0