kundsyndromet?

Vissa kunder kan göra en lätt irriterad.
Det finns så många freaks därute som bara väntar på att vilja förstöra en dag för en stackarss icaarbetare... Det kan vara han som måste väga alla kycklingar för han måste ju bara ha den som väger två gram mer. Samma person som vill att vi ska sänka mjölkpriset. "På direkten", svarar vi och sänker... inte.
Eller hon som tycker att det är fel på äpplena och visar upp själva skruttet... "Ja, det ska vi genast åtgärda..." Eller de som ringer till oss pch vill veta närde tömmer brevlådorna i Älta, på varenda brevlåda! Eller de som ringer hit och vill att vi ska "koppla" dem till ett annat ica som om vi var en jävla växel.. "javisst", blir svaret och sen trycker vi på "växelknappn" som i själva verket är samma knapp för att lägga på...

"Personal till pantrummet tack." Hälften av kön till den första kassan går och ställer sig i den andra och börjar lassa upp varor.
"Kan personal kontakta kassan tack?" Hälften av kön till den första kassan går och ställer sig i den andra och börjar lassa upp varor.
"Prisfråga i kassan, prisfråga i kassan." Hälften av kön till den första kassan går och ställelr sig i den andra och börjar lassa upp varor.
"En kassa till, en kassa till tack." Ingen av kunderna rör på sig. Men efter en liten stund; "Öh, skulle du kunna öppna en kassa till?"

/vet inte vad det är för syndrom de lider av...

Kommentarer
Postat av: Mallan

jonathan, nu visar du en sida som jag inte riktigt har sett förut, din mörka sida:P jag visste väl att du kunde hata lika mycket som jag, hehe...

2008-10-28 @ 14:28:02
URL: http://malinmy.blogspot.com
Postat av: Jonathan

Haha, vad roligt att du ser en ny sida, denna kommer fram lite då och då! Vänta bara tills på fredag, då kommer hela insidan ut och klamrar sig fast på väggarna i min lägenhet för då är det tema; läskigt och sjukt. Där jag faktiskt kan passa in ibland =P

Som tur är så har vi ju roligt åt dem, så det tär inte extremt mycket på våra själar, som det skulle kunna göra...

2008-10-28 @ 22:34:29
URL: http://than.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0